Houtbewerking

Houtbewerking

Citeco heeft een kleine afdeling opgezet voor schrijnwerkerij en houtbewerking. Wij denken samen met u na over uw project en stellen technische oplossingen voor.

Vraag een offerte

Onze experten

Citeco geeft de voorkeur aan een lokale en duurzame aanpak. We werken daarom met natuurlijk behandeld inheems hout, voornamelijk larikshout dat uit de Belgische Ardennen komt.

Wat wij aanbieden

Citeco biedt aan particulieren en bedrijven houten voorwerpen op maat:

Nestkastjes, kisten, schuttingen, insectenhotels, compost- of moestuinbakken ontwerpen, realiseren en plaatsen, schuren, inoliën, uitsnijden, enz.

Onze werkplaats

“We hebben een beroep gedaan op Citeco om meer dan 400 mezenkasten te maken. Ze werden op maat vervaardigd om de XperiBIRD.be-camera te kunnen integreren. Ze zijn uit larikshout dat niet rot en dat in Belgische, duurzaam beheerde bossen groeide: een niet te verwaarlozen pluspunt!

Het werk werd tijdig geleverd en we hebben ook gebruik gemaakt van Citeco’s diensten op het vlak van afhandeling en postverzending om de hightech nestkasten over heel België te versturen. We stelden het verzorgde werk en de proactiviteit van de teams op prijs. We werden altijd met de glimlach onthaald: wat wil je nog meer?”

Wendy Massart

Vraag een offerte

Privacybeleid

Albert de Latourstraat 75
1030 Schaerbeek

Tel.: 32 (0)2 215 93 80

BTW: BE 0460 976 761
BNP: BE92 2100 3240 4823

Agréée par la Commission communautaire française